PDA

View Full Version : Windows 7



SarasotaRepub
01-10-2009, 10:38 PM
Anyone download it yet???

jawilljr
01-10-2009, 10:58 PM
No thanks... I'll stick with Slackware Linux. A lot more trouble free.

Jerry

PoliCon
01-10-2009, 11:18 PM
vista bombing that badly?

AHeneen
01-11-2009, 12:35 AM
vista bombing that badly?

Where have you been for the last two years???? Anyways, Windows 7 is based off Vista and is only a small upgrade...Vista is really "Windows 6.0", Windows 7 is really "Windows 6.1" (likewise, Windows 2000 was "Windows 5.0" and XP was really "Windows 5.1"). It's an evolutionary not revolutionary upgrade, as they say in the tech world. I'm fully content with Leopard (OS X 10.5) on my Mac and don't plan on getting a new PC anytime soon, hope yall don't experience too many upgrade problems.

PoliCon
01-11-2009, 12:38 AM
I'm still using XP - and when I must use vista - I put it in "classic" mode.

SarasotaRepub
01-11-2009, 08:53 AM
LOL!!! I just don't have a problem with Vista (at home).

Now in work it's another issue. As a developer I'm used to storing temp
and config files in the applications install directory. Vista doesn't allow
that with the new security crap but there are ways around it. Lots of pissed
off coders though. :D

ScottyK
01-18-2009, 09:42 PM
All the computers in the house still run XP, and the kids computers run Ubuntu 8.04. Vista is a resource hog, and I don't get anything extra out of it except for the crap DRM.

I"m happy with XP, and I'll stick with it until it becomes tough to get drivers for it.

tacitus
01-18-2009, 10:44 PM
All the computers in the house still run XP, and the kids computers run Ubuntu 8.04. Vista is a resource hog, and I don't get anything extra out of it except for the crap DRM.

I"m happy with XP, and I'll stick with it until it becomes tough to get drivers for it.

I'm running Ubuntu 8.10 on my machine. The heck with Windoze.

newshutr
01-18-2009, 10:54 PM
I have it on my Mac as a dual boot. I installed it for shits and giggles to see how it is.

Nice to be able to play Superpower 2 again.

PoliCon
01-18-2009, 11:57 PM
I have it on my Mac as a dual boot. I installed it for shits and giggles to see how it is.

Nice to be able to play Superpower 2 again.Mac's are for hippies!:p

newshutr
01-19-2009, 12:05 AM
Mac's are for hippies!:p



And for people in the video production field...

:p

PoliCon
01-19-2009, 12:06 AM
And for people in the video production field...

:pyou're just repeating what I said :p

newshutr
01-19-2009, 12:08 AM
you're just repeating what I said :p

I'm 6'3" 276 and bald. I'm no hippie..

But I did stay at a Holiday Inn Express last night.

PoliCon
01-19-2009, 12:10 AM
I'm 6'3" 276 and bald. I'm no hippie..

But I did stay at a Holiday Inn Express last night.admitting that you have a problem is the first step to recovery. ;)